Terug naar Homepage  

Werkwijze

In de Shiseido salon kunt u zowel gelaats- als lichaamsbehandelingen ondergaan. De behandeling wordt samengesteld naar uw persoonlijke voorkeur, huidtype en huidconditie. Shiseido heeft verschillende huidverzorgingslijnen die hierop aansluiten.

Massage
De massage die u tijdens een gelaatsbehandeling krijgt is een combinatie van oosterse en westerse technieken, met als uitgangspunt; het stimuleren van bloed- en lymfevaten en het stimuleren van de Tusbo’s (speciale drukpunten). U wordt gemasseerd met een opwaartse druk. Dit heeft een ontspannend en liftend effect.

Hot towel
Er wordt gebruik gemaakt van de hot towel. Dit is een warm kompres waardoor de huid optimaal ontspant.

Thermodyne
Verder wordt er gebruik gemaakt van de thermodyne; een apparaat dat ervoor zorgt dat bepaalde werkstoffen, zoals een serum, beter door de huid worden opgenomen.
Ook heeft de thermodyne een zeer kalmerende werking na bijvoorbeeld het harsen van de bovenlip.

 Persoonlijke benadering en aandacht vind ik erg belangrijk. Daarom wordt uw behandeling ruim geboekt, zodat er voldoende tijd overblijft om u te adviseren over make-up en huidverzorging.

De gelaatsbehandelingen kunt u ook uitbreiden met de specials, zoals een retinol masker of een Aloë Vera masker. Een overzicht van deze specials vindt u terug in
de prijslijst.
Shiseido werkwijze

Schoonheidssalon Shiseido - Welkom
Schoonheidssalon Shiseido - Werkwijze
Schoonheidssalon Shiseido - Behandelingen
Schoonheidssalon Shiseido - Contact
Fact Multimedia Design - Webdesign, webdevelopment and project onderhoud