Terug naar Homepage  

SHISEIDO

Shiseido is opgericht in 1872. Het was Japan´s eerste, op westerse stijl georiënteerde apotheek. In 1897 kwam het eerste huidverzorgingsproduct op de markt. Vaak worden bedrijven naar hun oprichter vernoemd, in het geval van Shiseido staat de naam voor de filosofie van Shiseido: ‘Huis dat nieuw leven brengt’.

Herstel van binnenuit
Shiseido maakt gebruik van geavanceerde ingrediënten met een zeer effectieve werking. Shiseido producten zijn gericht op het activeren van het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. De producten van Shiseido pakken de zwakke punten van de huid niet van buitenaf aan, maar leveren alle elementen voor een natuurlijk herstel van binnenuit. De huid is daardoor in
staat om zichzelf te verbeteren. Het gebruik van
Shiseido geeft de huid nieuwe vitaliteit. De huid wordt weer veerkrachtig en ziet er stralend uit.

De beste kwaliteit
Om steeds maar te blijven innoveren doet Shiseido veel wetenschappelijk onderzoek. Mede hierdoor kent Shiseido internationaal veel erkenning als cosmeticahuis dat producten creëert van de allerhoogste kwaliteit en veiligheid.
Welk product past bij u?
Shiseido heeft verschillende huidverzorgingslijnen. Wilt u weten welke producten het beste bij uw huid passen? Kom gerust eens langs in de salon voor een gratis huidanalyse.

 

Shiseido schoondheidspecialisten

Shiseido Logo
Schoonheidssalon Shiseido - Welkom
Schoonheidssalon Shiseido - Werkwijze
Schoonheidssalon Shiseido - Behandelingen
Schoonheidssalon Shiseido - Contact
Fact Multimedia Design - Webdesign, webdevelopment and project onderhoud